Δώσε βάση στην πενιά!

Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2009

Νέο μέλος στην παρέα του ΓΑΡΓΑΝΤΟΥΑ


Το διαχειριστικό επιτελείο του ΓΑΡΓΑΝΤΟΥΑ με τιμή και χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον εξαιρετικό συνάδελφο από τη Βόρεια Ελλάδα και άξιο γαστρογνώστη, Κώστα (aka kostaslogh)!
Με ελαφρά καθυστέρηση της ανακοίνωσης σε σχέση με την ημερομηνία επίτευξης της συμφωνίας, μπορούμε και επίσημα να απολαμβάνουμε τις εκ βαθέων γευστικές του αναλύσεις με το μοναδικό του τρόπο!
Για την ιστορία η συμφωνία έκκλεισε με μιά ανοιχτή επιταγή για κεφτέδες!!!




Κώστα καλορίζικος και σου ευχόμαστε υψηλές απολαύσεις!

9 σχόλια:

wilma είπε...

ΔΗλαδή αν έχω καταλάβει παιδάκια μου με ένα πιάτο φαί μπορώ να γίνω κι εγώ συντάκτης? :Ρ

Πάντως αυτά τα κεφτεδάκια του kostaslogh τα έχω σταμπάρι σε πολλά blogs οπότε παρακαλώ να συμπεριληφθώ τουλάχιστον στις βραδιές γευσιγνωσίας.

kostaslogh είπε...

Είναι περιττό νομίζω να ξαναναπώ πόσο ευτυχής νιώθω για την συμμετοχή μου στον Γαργαντούα.Μεγάλη η χαρά και η τιμή να δημιουργώ με δυό άξιους οπαδούς του γαστρονομικού μεγαλείου!
Καλώς σας βρήκα αγαπητοί μου συνεργάτες και σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας.Ελπίζω η συνέχεια να δικαιώσει το ευτυχές της συνεργασίας μας!

kostaslogh είπε...

..όσο για τους κεφτέδες αγαπητή μου Wilma και αγαπητέ μου συγκάτοικε εκλιπαρώ για λίγη ακόμα υπομονή καθώς νομίζω προέχει η επικαιρότητα,οι γιορτές δηλαδή.Προτιμώ να ανεβάσω κάτι σχετικό,
...οσονούπω!

manetarius είπε...

Εμείς προτιμάμε να ανεβάσετε εορταστικό ποστ με χριστουγεννιάτικους κεφτέδες!!!

kikop80 είπε...

@ wilma
Βεβαίως αρκεί να είναι καλό και εγκεκριμένο, σύμφωνα πάντα με τις προδιαγραφές που δίνει το μπλογκ(όχι κανένα ετοιματζίδικο εε?? δεν είμαστε ξεπέτες εμείς!!!):P
Θα θέσετε συμμετοχή λοιπόν αγαπητή???
:-))

kikop80 είπε...

@ kostaslogh
Κι εμείς από την πλευρά μας έιμεθα ενθουσιασμένοι με τη συνεργασίας μας, ενώ όσον αφορά τους κεφτέδες θα συμφωνήσω για κα΄τι πιο εορταστικό, αλλά προσθεού γρήγορα γιατί ο μανιτάρης δεν κρατιέται!!!
:-D

kikop80 είπε...

@ μανιταρ'
Κεφτέδες με άχνη ας πούμε?
:P

manetarius είπε...

μμμ... είμαστε ανοιχτοί σε όλες τις προτάσεις!! :)))

wilma είπε...

ε να απαντήσω εδώ (μιας κι εδώ ρωτήθηκα) ότι είναι μεγάλη τιμή αλλά μπορώ να παίξω αν θέλετε ως έκτακτη συνεργασία (η απεσταλμένη μας στα Βου Που).
απλά επειδή δεν φημίζομαι ως πολυγραφότατη θα μου δίνετε αραιά και που σημασία.