με ότι έτυχε να βρίσκεται στο ψυγείο,κατά το ποσοστό βέβαια
που επιτρέπεται να έχει υπόσταση
ο προσδιορισμός "τυχαίο"για τα περιεχόμενα του ψυγείου
ενός μαιτρ της γεύσης(εδώ η μετριοφροσύνη διέγραψε τροχιά
στο όριο επιτυχώς προϋπολογισμένου αζιμούθιου και κατέληξε
στο πτυελοδοχείο).
Ο λόγος για τη μαύρη ημισέληνο την κατά κόσμο καριόκα.
Εδώ την βλέπετε ακρωτηριασμένη (οποία φρίκη) για τις ανάγκες
του ρεπορτάζ και μόνο αφού ο ακρωτηριασμός έργου τέχνης
αποτελεί έγκλημα κατά της ανθρωπότητας (UNESCO)
ενώ αντιβαίνει επίσης και στη θεμελιώδη αρχή της γευσιλαγνείας
(της οποίας ευτυχής οπαδός τυγχάνω) που επιβάλλει τη διαρκή
απαίτηση του μέγιστου βαθμού απολαβής της γευστικής ηδονής!
(σύμφωνα με πρώτο αξίωμα,ο βαθμός απολαβής γευστικής ηδονής
"Β.ΑΓ.Η."ας τον συμβολίσουμε G συναρτάται ως εξής:
G=π Χ n Χ t
όπου π είναι η επί τοις 100 πληρότητα της στοματικής κοιλότητας
n είναι ο ειδικός συντελεστής που εξαρτάται από τις επί μέρους
ιδιότητες του υπό κατανάλωση έργου τέχνης και t είναι ο χρόνος
παραμονής εντός αυτής!
H μονάδα μέτρησης του είναι το kcavlorie, καταχωρημένη ασφαλώς
στο διεθνές κάντρο μέτρων και σταθμών.
στη προκείμενη περίπτωση η ο όγκος ολόκληρης της καριόκας
είναι σαφώς μικρότερος του όγκου της στοματικής κοιλότητας.)
Ποια είναι η συγκεκριμένη όμως;
Φυσικά και έχει όνομα ιστορία, και όλα τα πιστοποιητικά
γνησιότητας που συνοδεύουν τα αυθεντικά έργα τέχνης!
Παππαπαρασκευάς, τόπος Ξάνθη!
Στη βόρεια Ελλάδα τουλάχιστον Παππαπαρασκευάς
και καριόκα είναι έννοιες ταυτόσημες!
Με ιδανικό πάχος και με απαράμιλλη και σταθερή ποιότητα η σοκολάτα
τυλίγει στοργικά τη γέμιση καρυδιού δημιουργώντας μια σύνθεση
άξια να φιλοξενηθεί και στους ευγενέστερους απαιτητικούς ουρανίσκους!
Η βαριά ιστορία της όμως δεν θα με εμποδίσει να επισημάνω
την ισχνή έως ανύπαρκτη παρουσία αρώματος (το καταλληλότερο είναι
αυτό του κονιάκ) και ως γνωστό γλυκό δίχως άρωμα
είναι φιλί δίχως γλώσσα!!
15 σχόλια:
φίλοι μου
αφού ευχαριστήσω τους αγαπητούς οικοδεσπότες μου και ιδιαίτερα την καλή νεράιδα που ανέβασε πάλι το άρθρο ,να σας ζητήσω συγγνώμη για την εμφάνιση για την οποία ευθύνεται η δική μου απειρία στη διαχείριση αποστολών αρχείων
Ευχαριστώ για την κατανόηση!
@Κώστα
ααα... μην ανησυχείτε! Θα σας στείλω έναν λογαριασμό με κούριαλ (που έλεγε η γιαγιά του Λου το κούριερ) στο σπίτι και όλα θα διορθωθούν!
Μπορείτε να πληρώσετε και με κεφτέδες... :Ρ
κούριαλ;
χαχαχαχαχαχα!!!!!!
είναι τρομερές οι ατάκες των γηραιότερων
όπως της μάνας μου που άκουγε συνεχώς στο ράδιο για το σωληνάριο(σεμινάριο) και τά ΄παιρνε !
Θα πληρώσω με την ανεκτίμητης αξίας συνταγής τους!είναι προτιμότερο να σας μάθω να ψαρεύετε παρά να σας ταίζω ψάρια!
Μάλιστα... δηλαδή τι... θα μάθω να ψαρεύω κεφτέδες;
(πολύ περίεργα μου τα λένε εδώ μέσα!)
Καλύτερα να φάω ένα κομμάτι μπέικοΜ (μπαμπάς :Ρ)
Συμφωνώ αγαπητέ ανταποκριτά!
Χρειάζεται ένα άρωμα και μια γεύση κονιάκ!
Όσο για το ψάρεμα, άλλο να τρως ψάρι ιχθιοκαλλιέργειάς και άλλο να τρως το ελεύθερο της ανοιχτής θάλασσας!
Έστω κι αν είναι κεφτές!
:-D
ΥΓ
O παππούς μου έλεγε "τραβηχτές" αυτές που κάνανε πιάτσα στη Συγγρού και ήταν αξύριστες!!!
Αντί για τραβαστί!!!
:-DDD
Μανιταράκι
χαχαχαχχαχα!!
το θεό σου δεν έχεις
μην σου φαίνεται περίεργο όμως στην τέχνη που υπηρετούμε (πες-πες θα το πιστέψω στο τέλος)δεν υπάρχουν όρια ,και κεφτέδες ψαρεύουμε και ψάρια κεφτεδώνουμε !
κ.Διευθυντά
τραβηχτές;
κορυφαίο
χαχαχαχαχα!!!
εύστοχος και με φαντασία ο παππούς!!!
..κεφτές... αλανιάρης δηλαδή;
αφήνω κι εδώ το μέηλ
logginahiron@ hotmail.com
Kατακαιμένη καριόκα .
Τι να σου κάνει μία μαύρη και μόνη της?
Μισό κουτί(το μεγάλο)και βλέπουμε,και το άλλο μισό για το δρόμο.
Έχεις πρόσκληση, για δες στο μέιλ...
:-))
habilis
σωστόοοοοοοοοοοοοοος
βέεεεβαια καθαρά δικός μας!
kikop
οποία τιμη!!!!!!!!!!!!!!
ευχαριστώωωωωωωωωωωω!
τώρα θα κάνω και τη λάτζα αφού έχω τα κλειδιά.
στείλε μου κι ένα κανονικό μειλ να σου στείλω το απόρρητο μειλ μου.
@Κώστα
... αμ δε μας τα είχες πει αυτά... έχεις κι απόρρητο mail; Μωρέ μπράβο!
Μανιταράκι
γιαυτό που έχεις μιλώ
Εννοείται Ξάνθη και καριόκα είναι έννοιες συνυφασμένες!
Ρε θηρία πότε το στήσατε αυτό; Χαμπάρι δεν είχα πάρει :-)
kitsosMitsos
καλώς ήρθες στο μαγαζί
βγάζουμε πιάτο,καρέκλα και τα σχετικά έτσι;
Δημοσίευση σχολίου